Täältä löydät opetusohjelmia, simulaattoreita sekä vinkkejä – kaikki työkalut ymmärtääksesi kuinka strukturoidut tuotteet toimivat.


 • Viisivuotinen Autocall EURO STOXX 50 indeksiin, jossa vuosittainen 4% kuponki sekä eräpäivänä 50% riskibarrier

  Sijoitus maksaa vuosittain 4% kupongin sekä voi erääntyä ennenaikaisesti vuotuisena tarkastelupäivänä mikäli kohde-etuus on 90% tai yli lähtöarvonsa verrattuna. Sijoitus tarjoaa ehdollisen pääomasuojan, edellyttä en ettei kohde-etuus ole laskenut enempää kuin 50% lähtöarvostaan loppuarvon määrityspäivänä. Muuten pääomaa ei palauteta kokonaisuudessa, ja sijoitus vastaa suoraa sijoitusta alla olevaan indeksiin.

 • Viisivuotinen Autocall EURO STOXX 50 indeksiin, jossa vuosittainen 4,5% kuponki sekä juoksuaikana 50% riskibarrier

  Sijoitus maksaa vuosittain 4,5% kupongin sekä voi erääntyä ennenaikaisesti vuotuisena tarkastelupäivänä mikäli kohde-etuus on 90% tai yli lähtöarvonsa verrattuna. Sijoitus tarjoaa ehdollisen pääomasuojan, edellyttä en ettei kohde-etuus ole laskenut enempää kuin 50% lähtöarvostaan sijoituksen juoksuaikana päivittäisinä havaintoina. Muuten pääomaa ei palauteta kokonaisuudessa, ja sijoitus vastaa suoraa sijoitusta alla olevaan indeksiin.

 • Viisivuotinen Autocall EURO STOXX 50 indeksiin, jossa vuosittainen 3,5% kuponki sekä eräpäivänä 50% riskibarrier

  Sijoitus maksaa vuosittain 3,5% kupongin mikäli kohde-etuus on 90% tai yli lähtöarvonsa verrattuna sekä sijoitus voi erääntyä ennenaikaisesti vuotuisena tarkastelupäivänä mikäli kohde-etuus on vähintään lähtöarvonsa tasolla. Sijoitus tarjoaa ehdollisen pääomasuojan, edellyttä en ettei kohde-etuus ole laskenut enempää kuin 50% lähtöarvostaan loppuarvon määrityspäivänä. Muuten pääomaa ei palauteta kokonaisuudessa, ja sijoitus vastaa suoraa sijoitusta alla olevaan indeksiin.

 • Viisivuotinen Autocall EURO STOXX 50 indeksiin, jossa vuosittainen 3% kuponki (memory) sekä eräpäivänä 50% riskibarrier

  Sijoitus maksaa vuosittain 3% kupongin mikäli kohde-etuus on vähintään lähtöarvonsa tasolla, sekä tarjoaa memory-ominaisuuden. Tämä ominaisuus tarjoaa kupongin palautusmekanismin, eli kaikki kupongit joita ei ole maksettu sijoituksen vuosittaisina tarkastelupäivinä, voidaan maksaa takaisin tulevina vuosina edellyttäen että kohde-etuus on vähintään lähtöarvonsa tasolla. Sijoitus tarjoaa ehdollisen pääomasuojan, edellyttä en ettei kohde-etuus ole laskenut enempää kuin 50% lähtöarvostaan loppuarvon määrityspäivänä. Muuten pääomaa ei palauteta kokonaisuudessa, ja sijoitus vastaa suoraa sijoitusta alla olevaan indeksiin.

 • Viisivuotinen Worst of Autocall kolmeen globaaliin indeksiin, jossa vuosittainen 7% kuponki sekä eräpäivänä 50% riskibarrier

  Sijoitus maksaa vuosittain 7% kupongin sekä sijoitus voi erääntyä ennenaikaisesti vuotuisena tarkastelupäivänä mikäli heikoiten kehittynyt kohde-etuus on 90% tai yli lähtöarvonsa verrattuna. Sijoitus tarjoaa ehdollisen pääomasuojan, edellyttä en ettei kohde-etuus ole laskenut enempää kuin 50% lähtöarvostaan loppuarvon määrityspäivänä. Muuten pääomaa ei palauteta kokonaisuudessa, ja sijoitus vastaa suoraa sijoitusta alla olevaan indeksiin.