Kymmenien vuosien luoman vankan rahoitusalan kokemuksen perusteella, Estlander & Partners on päättänyt tuoda asiantuntemuksensa strukturoitujen tuotteiden markkinoille. Käyttämällä rahoitusalan nykyaikaisinta teknologiaa, Estlander & Partners tulee lähiaikoina tarjoamaan yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa markkinoille avoimen, luovan ja innovatiivisen valikoiman strukturoituja tuotteita.

Asiakkaiden menestys, selkeys ja vastuullisuus ovat osa arvoistamme. Tiimimme on omistautunut löytämään strukturoiduista tuotteista mahdollisuuksia, jotka vastaavat kunkin sijoittajan tarpeita ja tarjoavat meille mahdollisuuden olla osa asiakkaidemme pitkän aikavälin sijoitusmenestystä.

Estlander & Partners on vuoteen 1991 asti juuret omaava suomalainen varainhoitoyritys. Estlander & Partners on CFTC rekisteröity Commodity Trading Advisory ( CTA ) jolla on toimipisteet Helsingissä, Vaasassa sekä Münchenissä. Yrityskulttuurissamme jatkuva tuotekehitys sekä tehokas riskienhallinta ovat avainasemassa. Toimintaa valvoo Suomessa Finanssivalvonta ja lisäksi olemme Yhdysvalloissa NFA:n (National Futures Association) jäsen.